tvprofil.net

Priča o igračkama 2 - poster

Priča o igračkama 2

Toy Story 2 (1999)

imdb

Žanr: animirani, avanturistički, komedija, obiteljski

Ocjena: 7.9/10
Država: SAD
Redatelj: John Lasseter, Ash Brannon
Scenarist: John Lasseter, Pete Docter
Glasovi: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Kelsey Grammer, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Annie Potts, Wayne Knight, John Morris, Laurie Metcalf

Dok je Andy u ljetnom kampu, kauboja Woodyja otme opsesivni kolekcionar igračaka. Sada je na Buzzu Lightyearu i ekipi iz Andyjeve sobe da krenu u akciju i spase svog prijatelja od sudbine muzejskog izloška.
Igračke se vraćaju i spremne su se ponovo igrati u Priči o igračkama 2. Ova pustolovna komedija nastavlja se kad Andy ode u Kaubojski kamp i ostavi svoje igrače same. Stvari se zahuktaju kad opsesivni kolekcionar igračaka Al McWhiggin, vlasnik „Alove farme igračaka“, otme Woodyja. U Alovu stanu Woody otkriva da je vrlo cijenjena kolekcionarska igračka iz TV emisije iz 1950-ih, a upozna i druge cijenjene igračke iz te emisije – kaubojku Jessie, konja Bullseyea i tragača za zlatom Smrdljivog Petea. A na mjestu zločina Buzz Lightyear i banda iz Andyjeve sobe – g. Krumpirko, pas Slinky, Rex i Hamm – kreću u akciju kako bi spasili svog prijatelja od sudbine muzejskog izloška. Igračke upadaju iz jedne nevolje u drugu u odvažnoj utrci da vrate Woodyja kući prije Andyjeva povratka.

[Povratak]

Preporuke

Poster
Ledeno doba 4: Zemlja se trese (2012)
Poster
Scooby Doo: Legenda o fantosauru (2011)

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net