tvprofil.net

Shrek uvijek i zauvijek - poster

Shrek uvijek i zauvijek

Shrek Forever After (2010)

imdb

Žanr: animirani, avanturistički, komedija, obiteljski, romantika

Ocjena: 6.3/10
Država: SAD
Redatelj: Mike Mitchell
Scenarist: William Steig, Josh Klausner
Glasovi: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Julie Andrews, Jon Hamm, John Cleese, Walt Dohrn, Jane Lynch, Craig Robinson, Lake Bell, Kathy Griffin

Čeznući za danima kad je bio „pravi div“, Shrek potpiše ugovor s Cvilidretom kako bi povratio svoj gromki urlik… Ali usput preokrene svoj svijet naglavačke. Ima samo 24 sata da poništi ugovor i sve vrati u red.
Sve je počelo sa simpatičnim divom ljudožderom… Koji se sprijateljio s magarcem koji govori… i spasio prelijepu princezu u nezaboravnoj priči koja je razbila kalup za sve buduće animirane filmove. Sada nam stiže „Shrek uvijek i zauvijek“, urnebesan i prikladan finale filmskog fenomena koji je srušio sve rekorde i osvojio „Oscar“. Čeznući za danima kad je bio „pravi div“, Shrek potpiše ugovor s Cvilidretom kako bi povratio svoj gromki urlik... Ali usput preokrene svoj svijet naglavačke. Magarac se odjednom ne sjeća svoga najboljeg prijatelja; Fiona je sada nesmiljena princeza ratnica, a Mačak u Čizmama debeo! Zajedno imaju samo 24 sata da ponište ugovor i sretno zaključe posljednje poglavlje UVIJEK I ZAUVIJEK.

[Povratak]


Repriza:
Petak, 9. Studeni 2018
21:30 DIVA Shrek uvijek i zauvijek

Preporuke

Poster
Ledeno doba 4: Zemlja se trese (2012)
Poster
Scooby Doo: Legenda o fantosauru (2011)

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net