tvprofil.net

Moderna obitelj - poster

Moderna obitelj

Modern Family (2009)

imdb

Žanr: Komedija

Država: SAD
Autor: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Glumci: Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson

Sezona: 3
Epizoda: << 3 >> - Phil on Wire

Današnje američke obitelji dolaze u svim oblicima i veličinama. Stara receptura koja uključuje muškarca, ženu i dvoje i pol djece stvar je prošlosti. To postaje jasno ako samo bacite pogled na novu polusatnu humorističnu seriju MODERNA OBITELJ, koja pruža iskren i smiješan pogled na složen obiteljski život u 2009. godini.
Uzmite za primjer Phila i Claire, roditeljski par koji nastoji imati otvoren, zdrav i iskren odnos sa svoje troje djece. To nije uvijek lako, pogotovo kad imate kćer tinejdžericu koja prebrzo odrasta, srednju kćer prepametnu za svoje dobro i bučnoga, razigranog dječaka. Povrh svega, Phill pokušava biti cool tata, dok se Claire trudi održati strogu disciplinu, odlučna u namjeri da djecu poštedi buntovna djetinjstva kakvo je ona imala.
Tu je i Jay, pravi muškarac koji prolazi krizu srednjih godina. Oženio se mlađahnom Glorijom koja je postala centar njegova svijeta. Ona je strasna i drska raspuštenica koja dolazi u paru sa svojim jedanaestogodišnjim sinom Mannyjem. Manny već primjećuje djevojke, beznadni je romantičar i strastven kao njegova majka. Vrijeme provodi sanjareći i pišući poeziju. Njegovu novom očuhu ne sviđa se dječakova osjećajnost i on ga želi malo očeličiti. No to će se pokazati kao samo jedan od Jayevih izazova. Najveći će problem predstavljati činjenica da ga ljudi često zamijene za Glorijina oca.
Tu su i Mitchell i njegov partner Cameron. Oni su učinili veliki korak i zajedno posvojili dijete iz Vijetnama. Cameron ima osebujan karakter i voli teatralnost, dok je Mitchel mnogo ozbiljniji. No njih dvojica ostvaruju vrlo dobru ravnotežu i ubrzo se pokazuju kao sjajni brižni očevi.
Život, čini se, nije ni uredan ni politički korektan, a ni predvidljiv. Zato što ove tri obitelji, čini se, nisu tri, nego jedna... Jedna velika, izmiješana obitelj u kojoj je Jay patrijarh, a Claire i Mitchel njegova odrasla djeca. No to su sve stvari koje čine život zanimljivim u ovom pogledu na brižnu, no uvrnutu modernu obitelj.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Četvrtak, 22. Veljača 2018
13:50 FOX Comedy IT Moderna obitelj 2, epizoda 20.
Četvrtak, 22. Veljača 2018
14:20 FOX Comedy IT Moderna obitelj 2, epizoda 21.
Četvrtak, 22. Veljača 2018
14:40 FOX Comedy IT Moderna obitelj 2, epizoda 22.
Četvrtak, 22. Veljača 2018
17:50 neox MODERN FAMILY
Četvrtak, 22. Veljača 2018
18:18 neox MODERN FAMILY


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net