tvprofil.net

Zakon i red: UK - poster

Zakon i red: UK

Law & Order: UK (2009)

imdb

Ocjena: 8.7/10
Autor: Dick Wolf
Glumci: Bradley Walsh, Harriet Walter, Freema Agyeman, Jamie Bamber, Jessica Gunning

Sezona: 5
Epizoda: << 3 >> - Crush

Pomažući jedinici za borbu protiv narkotika u raciji, Ronnie i Joe nabasaju na truplo skriveno u prtljažniku automobila u Temzi. Ispostavi se da je to Taylor Kane, policajac na tajnom zadatku, crnac, koji je nestao osamdesetih godina prošlog stoljeća, u doba nereda u Brixtonu. Mudrim istraživanjem otkrivaju se uznemirujući dokazi dok Ronnie, Wes i Joe postavljaju pitanja koja bi policija radije zaboravila. Wes se nađe u nezavidnoj situaciji kad ga iznenada posjeti načelnik (Don Warrington).

Jake se prikloni Ronnieju, Joeu i Wesu, dok branitelj Philip Nevins (Pip Torrens) iznosi obranu svog branjenika narednika Darrena Gradyja (Ralph Brown). Glavni junaci sve su dublje uvučeni u slučaj, kad on dospije na naslovnice, a Kaneova im sestra Nikki Carroll (Jenny Jules) pokuca na vrata. Ovo je trenutak kad treba izabrati stranu, budući da su prijateljstva i odanosti na kušnji, a karijere se dovode u pitanje radi pravde.
U epizodnoj ulozi pojavljuju se Roger Lloyd Pack i Graham Cole.

Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)
Scenarij: Richard Stokes
Režija: Matt King
Urednica: Ranka Horvat

[Povratak]

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net