tvprofil.net

Pingvini s Madagaskara - poster

Pingvini s Madagaskara

The Penguins of Madagascar (2008)

imdb

Država: SAD
Autor: Eric Darnell
Glumci: John Dimaggio, Tom Mcgrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter

Sezona: 1
Epizoda: << 18 >>

U New Yorku nikada nije dosadno!
Nakon uspješnih cjelovečernjih filmova društvo s Madagaskara dobilo je i svoju seriju u DreamWorksovoj produkciji, koja se od 2008. prikazuje na Nickelodeonu, a sada je možemo pratiti i na RTL-u!
Društvo nerazdvojnih prijatelja iz cjelovečernjeg igranog filma „Pingvini s Madagaskara, spin-offu originalane Madagaskar franšize, koje smo već imali priliku gledati na RTL-u, pingvine Spiku, Komu, Rica i Pištu, gledamo i u ovoj dugovječnoj animiranoj seriji. Prijatelji se nalaze u njujorškom ZOO-u Central Park, iz kojeg kreću u tajne akcije po gradu. I baš kada je društvo pomislilo da je sve pod kontrolom, u ZOO stiže prstenorepi lemur Julien, glavni negativac. No to nisu svi likovi ove omiljene dječje animacije - tu su još lemuri Maurice i Mort, čimpanze Mason i Phil te vidra Marlene, čuvarica u ZOO-u Alice te mnogi drugi.
Ova popularna serija, čija je premijera na Nickelodeonu privukla 6,1 milijun gledatelja i tako postavila rekord kao najgledanija premijera na kanalu, prema autoru Tomu McGrathu, jednom od kreatora likova, vremenski nije precizno određena, tj. ne događa se prije i poslije cjelovečernjeg filma „Pingvini iz Madagaskara, već, kako bi autor želio vjerovati, negdje u svom paralelnom svijetu, u njujorškom ZOO-u, u gradu prepunom priča, akcije i pustolovina!

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Četvrtak, 18. Listopad 2018
04:15 Nickelodeon DE Pingvini Madagaskara 2, epizoda 30.
Četvrtak, 18. Listopad 2018
04:35 Nickelodeon DE Pingvini Madagaskara 2, epizoda 31.
Četvrtak, 18. Listopad 2018
06:15 RTL Pingvini Madagaskara 2, epizoda 9.
Četvrtak, 18. Listopad 2018
06:45 RTL Pingvini Madagaskara 2, epizoda 10.
Srijeda, 26. Rujan 2018
06:35 RTL


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net