tvprofil.net

Uvod u anatomiju - poster

Uvod u anatomiju

Grey's Anatomy (2005)

imdb

Autor: Shonda Rhimes
Glumci: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey

Sezona: 10
Epizoda: << 20 >> - Probaj sam

U bolnici Grey Sloan Memorial nakon nestanka električne energije zavladao je potpuni kolaps. Meredith Grey je u trudovima, a Richard Webber doživio je strujni udar. Upravo je tako završila deveta sezona popularne serije „Uvod u anatomiju, a rasplet kaotične situacije moći ćete saznati u desetoj sezoni najpopularnije serije o medicinskom osoblju na RTL 2.
U Americi je deseta sezona serije, prepuna dramatičnih situacija, borbi za živote pacijenata, ali i liječnika, imala prosječnu gledanost od više od 12 milijuna gledatelja, čime je autorica Shonda Rhimes pokazala da je unatoč brojnim kritikama zbog naprasitih odlazaka likova iz serije ipak kraljica dramskih zapleta.
I dalje ćemo u glavnim ulogama gledati Ellen Pompeo kao Meredith Grey, dok zgodni Patrick Dempsey ostaje neodoljivi liječnik Derek Shepherd. Njihova idealna ljubavna priča doći će na iskušenje kada Derek dobije ponudu od Bijele kuće da sudjeluje na projektu o istraživanju mozga. Osim ljubavnih drama, bit će u ovoj sezoni mjesta i za nove/stare ljubavi. Jackson Avery, kojeg igra Jesse Williams prekinut će vjenčanje April Kepner (Sarah Drew) i priznati joj svoje osjećaje.
No, svakako je najviše medijske lavine izazvala Sandra Oh koju gledamo kao neponovljivu Cristinu Yang, a koja je već i prije prikazivanja prve epizode 10. sezone, objavila da će to biti njezina posljednja sezona na setu „Uvoda u anatomiju. Da gledateljima njezin odlazak bude još teži, pobrinula se baš Sandra jer su kritičari bili složni da je upravo u svojoj posljednjoj sezoni bila glumački najuspješnija.
Serija „Uvod u anatomiju prikazuje se od 2005. i dobitnica je brojnih televizijskih nagrada, a daje uvid u stresan život liječnika koji čine sve kako bi uspjeli u svijetu medicinskih stručnjaka. No osim komliciranih bolničkih slučajeva još su kompliciraniji međuljudski odnosi i ljubavne agonije koje seriju čine jednom od najuspješnijih u televizijskoj povijesti.
Nagrađivan i iznimno popularan diljem svijeta, dramski serijal „Uvod u anatomiju, prati život glavne junakinje Meredith Grey (Ellen Pompeo), medicinske pripravnice u Seattle Grace bolnici, i njezine odnose sa suprugom 'Zgodnim', odnosno dr. Derekom Shepherdom (Patrick Dempsey), i najboljom prijateljicom Cristinom Yang (Sandra Oh).
Serija „Uvod u anatomiju daje uvid u stresan život liječnika koji čine sve kako bi uspjeli u svijetu medicinskih stručnjaka i jamči gledateljima široki spektar zamršenijih zapleta i otkrića koji se mogu naći u svakoj sceni serije: od velike napetosti u hitnoj službi i operacijskoj sali te brojnih i sve čudnijih medicinskih slučajeva i situacija, do svih vrsta međuljudskih odnosa poput površinskih prijateljstava na radnom mjestu i strastvenih ljubavi, a sve začinjeno velikom dozom drame.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Utorak, 18. Rujan 2018
22:50 Sky 1 DE Uvod u anatomiju 9, epizoda 11.
Utorak, 18. Rujan 2018
23:35 Sky 1 DE Uvod u anatomiju 9, epizoda 12.
Srijeda, 19. Rujan 2018
01:40 FOX Life SI Anatomía de Grey 14, epizoda 23.
Srijeda, 19. Rujan 2018
01:45 FOX Life Anatomía de Grey 14, epizoda 23.
Subota, 15. Rujan 2018
03:00 DIVA


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net