tvprofil.net

Vera - poster

Vera

Vera (2011)

imdb

Glumci: Brenda Blethyn, Jon Morrison, Riley Jones, David Leon, Kenny Doughty

Sezona: 5
Epizoda: 1 >> - CHANGING TIDES

Višestruko nagrađivanu, izvrsnu britansku glumicu Brendu Blethyn ponovno ćemo gledati u ulozi više inspektorice Stanhope u 5. sezoni hvaljene kriminalističke serije VERA.
Neuništiva viša inspektorica Vera Stanhope u novim će se epizodama uhvatiti u koštac s nizom kompliciranih slučajeva. Uz pomoć problematičnog novog narednika Aidena Healyja (Kenny Doughty) istražuje kobni požar u kampu na obali, otkriva 30 godina staru tajnu u starom rudarskom gradiću, prati tragične posljednje mjesece mladića pronađenog na farmi u jami s gnojnicom te otkriva život pun tajni i laži kad se svima drag obiteljski čovjek sunovrati s višekatne garaže.
Napete priče smještene su u fascinantni northumberlandski krajolik, a naglašava ih sjajna gluma Brende Blethyn u ulozi neuredne ali genijalne detektivke.
Serija je nadahnuta bestselerima poznate autorice krimića Ann Cleeves.
U petoj se seriji vraćaju Jon Morrison u ulozi detektiva Kennyja Lockharta, Cush Jumbo kao detektivka Bethany Whelan, Kingsley Ben-Adir kao patolog Marcus Summer, Riley Jones kao detektiv Mark Edwards, a pridružuje im se Lisa Hammond u ulozi Helen Milton, najnovije članice Verinog tima.
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje smrt mlade žene u sumnjivom požaru u kampu na obali.
Vera Stanhope istražuje sumnjivi požar koji je poharao kamp na obali Northumberlanda. Tri su kućice uništene, a u jednoj je nađeno tijelo žene. Vrativši se s vikenda s kćeri Clare, vlasnik kampa Jim Viner posumnja da je žrtva njegova sestra Deena, ali ne može objasniti zašto je bila ondje, a ne u obiteljskoj kući. I dugogodišnji stanar Malcolm otkriva da je njegova kućica izgorjela.
Policijski izvještaj otkriva da je Clarein dečko Ryan sa svojim muškim društvom tulumario blizu kampa nekoliko sati prije nego što je izbio požar. Ali gdje su oni sada? I gdje je Deenina najbolja prijateljica Sally? Kad Vera otkrije da je Deena bila zaključana u kućici, shvati da se ne radi o običnoj nesreći.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Četvrtak, 21. Lipanj 2018
23:05 Giallo TV Vera 6, epizoda 2.
Petak, 22. Lipanj 2018
06:05 ZDFneo Vera - Ein ganz spezieller Fall
Nedjelja, 24. Lipanj 2018
15:30 Giallo TV Vera 6, epizoda 2.
Ponedjeljak, 25. Lipanj 2018
15:30 Giallo TV Vera, epizoda 1.
Nedjelja, 20. Svibanj 2018
15:30 Giallo TV


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net