tvprofil.net

Kontrola bijesa - poster

Kontrola bijesa

Anger Management (2012)

imdb

Autor: Bruce Helford
Glumci: Shawnee Smith, Charlie Sheen, Noureen Dewulf, Michael Arden, Derek Richardson

Sezona: 2
Epizoda: << 23 >>

Ekscentrični i osebujni Charlie Sheen se nakon svjetski poznate uloge nepopravljivog ženskaroša i neženje u seriji „Dva i pol muškarca, na male ekrane vraća jednako zanimljivom i zabavnom ulogom, onom bivšeg igrača profesionalnog bejzbola i ekscentričnog terapeuta u hit seriji „Kontrola bijesa! Odličnu humorističnu seriju gledatelji će premijerno u hrvatskom eteru moći gledati svakoga dana, od 6. travnja, ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL2!
„Kontrolu bijesa producirala je televizijska kuća FX, a Charlie Sheen u seriji tumači lik Charlieja Goodsona, bivšu zvijezdu druge bejzbolske lige, koji se godinama borio i upadao u nezavidne situacije zbog nekontroliranih ispada bijesa. Po završetku sportske karijere okrenuo je stranicu i postao moderna vrsta terapeuta, ali i sam odlazi na terapiju kako bi bijes držao pod kontrolom. Ono što Charlie Goodson ima zajedničko s najslavnijom Sheenovom ulogom, onom Charlieja Harpera iz serije „Dva i pol muškarca, jest opsjednutost ženama i, blago rečeno, osebujan karakter. Žene su i u ovoj seriji najčešći uzrok njegovih problema, počevši od njegove psihijatrice, doktorice Kate Wales, koju glumi Selma Blair, a s kojom dijeli mnogo više od odnosa pacijent-doktor. Tu je i njegova bivša supruga Jennifer, koju glumi Shawnee Smith te kćer, tinejdžerica Sam, koju glumi Daniela Bobadilla.
"Kontrola bijesa" je nastala prema slavnom istoimenom filmu iz 2003. godine u kojoj terapeut Buddy Rydell, kojeg glumi Jack Nicholson, liječi bijesne ispade pacijenta Adama Sandlera. Sve što i Charlie Sheen dotakne postane hit, a u prilog tome ide i činjenica da je premijera serije „Kontrola bijesa bila najgledanija komedija u povijesti kablovske televizije u SAD-u, ne računajući program za djecu. Gledalo ju je više od pet milijuna ljudi. Sa svakom novom epizodom je broj obožavatelja nove Sheenove uloge rastao, a od 6. travnja će im se pridružiti i gledatelji RTL-a. Od ponedjeljka do petka, u 21 sat na RTL2 ih očekuju po dvije epizode ove sjajne humoristične serije.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Ponedjeljak, 25. Lipanj 2018
06:45 FOX Bijes pod kontrolom 3, epizoda 11.
Ponedjeljak, 25. Lipanj 2018
06:45 FOX.si Bijes pod kontrolom 3, epizoda 11.
Ponedjeljak, 25. Lipanj 2018
07:10 FOX Bijes pod kontrolom 3, epizoda 12.
Ponedjeljak, 25. Lipanj 2018
07:10 FOX.si Bijes pod kontrolom 3, epizoda 12.
Četvrtak, 9. Studeni 2017
01:35 RTL2


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net