tvprofil.net

Odstrel - poster

Odstrel

Burn Notice (2007)

imdb

Država: SAD
Autor: Matt Nix
Glumci: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell

Sezona: 6
Epizoda: << 12 >>

Vrhunski špijuni nikada ne dobivaju otkaz. Oni jednostavno nestanu!
Ova poslastica za ljubitelje kriminalističkih serija je do sad prikazana u više od 59 zemalja diljem svijeta, a upravo je ti gledatelji već godinama svrstavaju na ljestvicu najboljih televizijskih serija.
Glavna uloga akcijske serije „Odstrel pripala je iskusnom američkom televizijskom i kazališnom glumcu Jeffreyu Donovanu, koji je, osim u brojnim TV serijama, igrao uz bok Angelini Jolie u filmu „Zamjena iz 2008.g., te glumio Roberta F. Kennedyja u još jednom Eastwoodovom remek-djelu „J.Edgar iz 2011.g. Za ulogu super špijuna Michaela Westena nije se trebao puno pripremati jer posjeduje 20-godišnje znanje o borilačkim vještinama. Naime, još je na fakultetu osvojio crni pojas u karateu, a već deset godina aktivno trenira aikido i brazilski jiu-jitsu. Uz to je i veliki filantrop koji već godinama aktivno podržava Zakladu Life rolls on koja poboljšava živote osoba s ozljedama kralježnice i leđne moždine. Fionu Glenanne glumi lijepa Engleskinja Gabrielle Anwar koju će mnogi prepoznati kao princezu Margaret iz serije „Tudori, ali i kao ženu s kojom je Al Pacino plesao u filmu „Miris žene iz 1992.g., dok hipohondričnu majku Madeline utjelovljuje legendarna američka glumica Sharon Gless koja je u svojoj 40-godišnjoj karijeri bila nominirana za čak deset Emmyja (osvojila dva) i sedam Zlatnih globusa (osvojila dva).
Ova poslastica za sve ljubitelje detektivskih priča 2008. je osvojila "Edgar Allan Poe" nagradu za svoju pilot epizodu u kategoriji za najbolju kriminalističku seriju, dok su kaskaderi, te majstori slike i zvuka zasluženo bili nominirani za Emmyja iste godine, a sama serija se već nekoliko godina nalazi na top listama najboljih TV serija prema mišljenju gledatelja. Ovaj posljednji podatak ne bi trebao nikoga začuditi jer u ovom trenutku serija zabavlja gledatelje u više od 59 zemalja diljem svijeta.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Utorak, 26. Lipanj 2018
09:15 RTL Nitro Burn Notice
Utorak, 26. Lipanj 2018
09:55 RTL Nitro Burn Notice
Srijeda, 27. Lipanj 2018
09:25 RTL Nitro Burn Notice
Srijeda, 27. Lipanj 2018
10:05 RTL Nitro Burn Notice
Četvrtak, 14. Rujan 2017
01:35 RTL2


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net