tvprofil.net

Andrija i Anđelka - poster

Andrija i Anđelka

Andrija i Anđelka (2015)

imdb

Žanr: komedija

Glumci: Andrija Milošević, Andjelka Prpic

Sezona: 1
Epizoda: << 70 >>

Smešno zabava srbščina serija "Andrew in Andjelko", ki je zapis časa očaral gledalce, ki prihajajo v programskem RTL. Serija sledi življenja mlad par v ljubezni, ki se soočajo s vsakdanjih situacijah. Niste razumjeli? Bez brige, nije razumio slovenski ni Andrija pa je uspješno prešao slovensku granicu, ali i granicu milijuna ljudi diljem regije koji su njega i životnu mu partnericu Anđelku pustili u svoje domove da ih zaraze smijehom. Uspješna srpska humoristična serija „Andrija i Anđelka stigla je i u program RTL-a.
U Srbiji se počela prikazivati u listopadu 2015. godine, a činjenica da je u samo nekoliko mjeseci postala najtraženiji pojam u Srbiji na sveznajućem Googleu, govori o njenoj popularnosti, koja se vrlo brzo proširila i Hrvatskom. Video u kojem Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, kada Andrija priča na nikome, pa ni njemu, razumljivom slovenskom jeziku, u samo nekoliko sati postao je virtualni hit na svim društvenim mrežama i portalima.
Glavne uloge u seriji, čija epizoda traje 24 minute, igraju Anđelka Prpić i našim gledateljima dobro poznat Andrija Milošević, koji je glumio u RTL-ovoj seriji „Ne daj se, Nina, a bio je i voditelj reality showa „Survivor. Istoimeni likovi su centar radnje i osim njih u seriji se tek povremeno pojavljuju sporedni likovi i statisti.
Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.
Seriju „Andrija i Anđelka režira Marko Manojlović, a srpsku adaptaciju je napravio Vuk Ršumović. Naime, serija je nastala prema najadaptiranijem scenariju na svijetu, kanadskom „Un gars, una file autora Guy A. Lepage i nakon toga je zaživio u 26 različitih verzija diljem svijeta. Onu srpsku gledamo a na RTL-u.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Nedjelja, 22. Srpanj 2018
19:30 Prva TV CG Andrija i Anđelka, epizoda 20.
Nedjelja, 22. Srpanj 2018
20:00 Prva Andrija i Anđelka
Nedjelja, 22. Srpanj 2018
23:00 Prva Andrija i Anđelka
Ponedjeljak, 23. Srpanj 2018
03:40 Prva TV CG Andrija i Anđelka, epizoda 20.
Četvrtak, 12. Srpanj 2018
15:50 RTL


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net