tvprofil.net

Vraške sluškinje - poster

Vraške sluškinje

Devious Maids (2016)

imdb


Sezona: 4
Epizoda: 4

U Vraškim sluškinjama ubojstva i kaos sudaraju se u kućama najbogatijih i najmoćnijih obitelji Beverly Hillsa. Klasni ratovi nikad nisu bili tako zabavni i prljavi kao u popularnoj enklavi gdje je osoblje jednako mudro, domišljato, nevjerojatno i doslovno vražje kao i njihovi poslodavci. Onaj tko zna tajne ima moć pa će se prije kraja sezone otkriti izvanbračne veze i razotkriti mračne tajne dok ćemo doznavati prljave detalje iza šokantnoga ubojstva obožavanje domaćice.
Serija prati blisku skupinu sluškinja povezanu njihovim poslovima, životnim borbama i melodramatičnim svemirom „njih i nas“ koji okružuje njihove poslodavce. Rosie (Ramirez), udovica koja je ostavila sina u Meksiku kad joj je suprug umro, radi kao sluškinja i dadilja za par egocentričnih i uspješnih glumaca, Peri i Spencera Westmorea (Mariana Klaveno, Prava krv i Grant Show, Swing Town). Pjevačica u usponu Carmen (Sanchez) nada se da će njezin poslodavac, pop-zvijezda Alejandro (Matt Cedeno, Naši najbolji dani) pomoći pokrenuti karijeru, no Odessa (Melinda Paige Hamilton, Momci s Madisona), njegova vrlo odana domaćica i njezina šefica, neće prezati ni pred čime da joj stane na put. Zoila (Reyes) viša je sluškinja Genevieve Delatour (Susan Lucci, All My Children), zahtjevne i emotivno nestabilne bogatašice. Zajedno s kćeri tinejdžericom Valentinom (Ganem) bavi se Genevieveinim ljepuškastim sinom Remijem (Drew Van Acker, Slatke male lažljivice).

U prvoj epizodi žene se okreću jedna drugoj u potrazi za potporom kad njihova prijateljica i kolegica Flora (Paula Garces, CSI Miami) biva brutalno ubijena u domu svojih poslodavaca, Evelyn i Adriana Powella (Rebecca Wisocky, Američka horor priča i Tom Irwin, Uvod u anatomiju) na jednome od najvećih društvenih događaja godine. U međuvremenu, novopridošlica Marisol (Ortiz) dobiva posao čišćenja doma Taylor i Michaela Stapporda (Brianna Brown, Domovina i Brett Cullen, Opasna igra), mladenaca složene ljubavne povijesti. No Marisol ima skrivene motive i kad joj voljena osoba biva upletena u Florino ubojstvo, kreće na tajni zadatak otkrivanja istine.

Vraške sluškinje producira ABC Studios. Seriju je kreirao Marc Cherry (Kućanice), a izvršni producenti su Cherry, Sabrina Wind (Kućanice), Eva Longoria (Kućanice), Paul McGuigan (Skandal), Larry Shuman (Kissing Miranda), David Lonner, John Mass te Paul Presburger i Michael Garcia iz Televisa USA.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Utorak, 25. Rujan 2018
00:20 Comedy Central IT Vraške sluškinje 4, epizoda 6.
Utorak, 25. Rujan 2018
08:55 Comedy Central IT Vraške sluškinje 4, epizoda 7.
Srijeda, 26. Rujan 2018
00:35 Comedy Central IT Vraške sluškinje 4, epizoda 7.
Srijeda, 26. Rujan 2018
09:10 Comedy Central IT Devious Maids
Petak, 21. Rujan 2018
00:05 Comedy Central IT


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net