tvprofil.net

Auti - poster

Auti

Cars (2006)

imdb

Žanr: animirani, komedija, obiteljski, sportski

Ocjena: 7.1/10
Država: SAD
Redatelj: John Lasseter, Joe Ranft
Scenarist: John Lasseter, Joe Ranft
Glasovi: Owen Wilson, Paul Newman, Bonnie Hunt, Larry the Cable Guy, Cheech Marin, Tony Shalhoub, Guido Quaroni, Jenifer Lewis, Paul Dooley, Michael Wallis, George Carlin, Katherine Helmond, Primož Forte, Marko Okorn, Tina Gorenjak, Gojmir Lešnjak, Branko Završan

Uspješan trkaći auto Munjeviti Jurić živi život u brzoj traci sve dok ne zaglavi u zaboravljenom gradiću na Route 66. Ondje upozna puno urnebesnih likova koji mu pomažu otkriti da u životu postoji više od trofeja i slave.
Munjeviti Jurić, uspješni novi trkaći auto kojeg pokreće želja za pobjedom, otkriva da je život putovanje, a ne fotofiniš, kada se neočekivano nađe u uspavanome gradiću Radiator Springsu na Route 66. Na putovanju kroz zemlju na „Piston Cup Championship“ u Kaliforniji gdje će se natjecati protiv dva iskusna profića, Munjeviti će Jurić upoznati nekonvencionalne stanovnike grada koji uključuju Doca Hudsona, Sanju Sportivo i hrđavog, ali pouzdanog kamiona Šlepa koji mu pomažu shvatiti da ima i važnijih stvari od trofeja, slave i sponzora.

[Povratak]

Preporuke

Poster
Ledeno doba 4: Zemlja se trese (2012)
Poster
Scooby Doo: Frankenstraš (2014)
Poster
Scooby Doo: Legenda o fantosauru (2011)

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net