tvprofil.net

PRETTY LITTLE LIARS - poster

PRETTY LITTLE LIARS


Sezona: 1

Nakon nestanka vješte manipulatorice Alison (Sasha Pieterse) serija prati život šesnaestogodišnjakinja – Arie (Lucy Hale), Spencer (Troian Bellisario), Hanne (Ashley Benson) i Emily (Shay Mitchell) – koje su u međuvremenu izgubile međusobni kontakt. No to se mijenja kada počnu pristizati tajanstvene poruke od osobe koja se potpisuje s 'A'. Vezane nekadašnjim prijateljstvom te panikom i pomutnjom uzrokovanim zagonetnim porukama, djevojke se ponovno okupljaju, iako svaka ima svoj razlog da nikome ne otkrije svoju tajnu.

Aria se tek vratila u rodni grad nakon boravka u Europi te pokušava potisnuti saznanje o koketiranju svog oca Byrona (lowe) s njegovom bivšom studenticom. Aria to želi sakriti od svoje majke Elle, a u međuvremenu njenu pažnju zaokuplja markantni profesor engleske književnosti Ezra Fitz (Harding).
Hanna je buntovnica sklona nevoljama čija majka Ashley (Leighton) uzima stvari u svoje ruke u nastojanju da sačuva svoju reputaciju te imidž svoje kćeri. Spencer je perfekcionistica i odlična učenica koja se cijeli život bori s tim da drži korak sa svojom uspješnom obitelji. Upravo zbog toga se osjeća jako usamljeno. Čini se da je nitko ne razumije dok ne pronađe pravo razumijevanje - u zagrljaju sestrinog zaručnika.

Emily je sportašica koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu, a počne se družiti s novom susjedom Mayom (Lawson), djevojkom slobodnog duha koja se nedavno preselila u Alisoninu staru kuću preko puta ulice. Prijeteće poruke ujedine djevojke, a njihov život u pitoresknom predgrađu odjednom se čini jako daleko od savršenstva, kada laži i izdaje počnu prijetiti svemu što im je drago. Pravi šok uslijedi kada i nakon pronalaska Alisoninog tijela poruke ne prestaju stizati.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Utorak, 23. Listopad 2018
07:35 BRIO Pequeñas mentirosas La Trampa 6, epizoda 8.
Utorak, 23. Listopad 2018
08:25 FOX Life Slatke male lažljivice 3, epizoda 23.
Utorak, 23. Listopad 2018
08:25 FOX Life SI Slatke male lažljivice 3, epizoda 23.
Utorak, 23. Listopad 2018
08:30 BRIO Pequeñas mentirosas El último baile 6, epizoda 9.
Četvrtak, 17. Svibanj 2018
01:32 Premium Stories


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net