tvprofil.net

Trolovi - poster

Trolovi

Trolls (2016)

imdb

Žanr: Animirani, Avanturistički, Komedija, Obiteljski, Fantastični, Glazbeni

Ocjena: 6.5/10
Država: SAD
Redatelj: Mike Mitchell, Walt Dohrn
Scenarist: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Glasovi: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Christine Baranski, Russell Brand, Gwen Stefani, John Cleese, James Corden, Jeffrey Tambor, Ron Funches, Aino Jawo

Lutke trolova postale su hit u šezdestima, a osmislio ih je danski ribar Thomas Dam. Kultna igračka nastala u 1960-im godinama koja je bila omiljena mnogim generacijama nakon toga, sad stiže na velika platna. Dva glavna lika u filmu, optimistična Poppy i njezine suprotnost Branch morat će se suočiti s velikim izazovima koji će ih odvesti u šarenu avanturu o kakvoj su mogli samo sanjati.
Film vodi publiku u šareni, čudesni svijet nastanjen pretjerano optimističnim Trolovima koji stalno imaju ples u nogama i pjesmu na usnama te komično pesimističnima Bergenima koji su sretni samo kad imaju Trola u želucu. Nakon što Bergeni napadnu selo Trolova, Poppy, najsretnija Trolica ikad rođena, i pretjerano oprezni, čangrizavi Branch kreću na put da bi spasili svoje prijatelje. Njihova je misija puna pustolovine i nezgoda, dok ovaj neobični duo pokušava tolerirati jedan drugog dovoljno da bi dovršili posao.

[Povratak]

Preporuke

Poster
Priča o igračkama (1995)
Poster
Izbavitelji (2004)
Poster
Priča o igračkama 2 (1999)
Poster
Američka priča 2: Miš na Divljem Zapadu (1991)

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net