tvprofil.net

Zdravlje na kvadrat - poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

imdb


Sezona: 1
Epizoda: << 3 >>

Europski prvak u gimnastici Marijo Možnik gost je treće emisije 'Zdravlje na kvadrat'. Ekipa emisije s njim je provela dan na treningu, a posjetila je i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem Marijo radi kao profesor. On je za gledatelje emisije napravio gimnastičarski element koji spada u najatraktivniju skupinu na preči, a taj element u svijetu gimnastike nosi ime baš po njemu. Njegov sportski uspjeh, način treniranja i prehranu komentirala je liječnica.
Spasonosno rješenje za svaku tegobu trebalo bi se nalaziti u kućnoj ljekarnici koja mora biti pregledna kako bismo se u njoj snašli i kada je panika. Ekipa emisije istražila je kojih pet lijekova trebamo imati uz sebe u slučaju potresa ili neke druge nezgode.
Ekipe emisije 'Zdravlje na kvadrat' pokazat će gledateljima i kako spriječiti neugodne simptome hemoroida te pokazati kako se laserski korigira dioptrija.
'Zdravlje na kvadrat' upoznat će javnost o postojećim pravima pacijenata te načinu korištenja istih! Gledatelji će čuti i što to muči pacijente te što traže od novog ministra zdravstva Milana Kujundžića.
Nutricionistkinja Sanja Jelušić s urednikom emisije 'Zdravlje na kvadrat' Daliborom Bosančićem bila je na ručku u ćevabdžinici. Ćevapi od svinjskog, ili telećeg mesa, luk i ajvar – koliko je ta hrana nutritivno vrijedna, odnosno zdrava?
U rubrici 'Vježbanjem do savršenstva' trener će pokazati koje vježbe se mogu raditi u paru.

[Povratak]

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net