tvprofil.net

Kulturni dnevnik - poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

imdb


Gost Kulturnog dnevnika je reditelj Vladimir Perović, dobitnik 101 priznanja za dokumentarni film. Autor kratkog filma "Breg" koji će sutra biti prikazan na palićkom festivalu.
Omladinska filharmonije "Naisus", odala je koncert na otvorenom pod nazivom "Muzikom za ljubav i mir u svetu". Orketar je nastupio pod upravom maestra Zorana Andrića a specijalni gosti bili su meksički sopran Naivi Martinez i Zorica Belić.
U toku je 24. Festival evropskog filma Palić na kome će do 21. jula biti prikazano 12 izuzetnih filmskih ostvarenja, koja su osvajala značajne nagrade na velikim festivalima, ali i privukla pažnju publike širom Evrope.
Slovenski bazar u Belorusiji i gradu Vitebsku odražava se 26. put. Prvobitno zamišljen kao festival koji povezuje slovenske narode, danas je prerastao i veliki internacionalni događaj koji povezuje sve narode svih kontinenata.
Tim arheologa iz Bugarske nastavio je potragu za fosilima stvorenja za koje se veruje da bi mogao biti najstariji poznati direktni predak čoveka. Njihovo istraživanje predstavlja izazov za hipotezu da je predak čoveka došao iz Afrike.

[Povratak]

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net