tvprofil.net

Čista ljubav - poster

Čista ljubav

Čista ljubav (2017)

imdb

Autor: Natasa Buljan
Redatelj: Josip Žuvan, Tanja Golić, David Kapac, Zoran Margetić
Glumci: Nives Celzijus, Ivan Herceg, Tara Rosandić, Sementa Rajhard, Sara Moser

Sezona: 1
Epizoda: 1 >>

Nakon 25 godina, Tomo se, sa kćeri Mašom, vraća u Vrhovac, mjesto u kojem je proveo djetinjstvo i za koje ga vežu mnoge uspomene. Dok Tomo spava, Maša se iskrada iz kupea.
Istim vlakom u Vrhovac se, s bolesnom majkom, vraća Sonja, koja spašava Mašu iz potencijalno opasne situacije. Izbezumljeni Tomo uvjeren je da je Sonja krivac za Mašin bijeg. No, kada mu Maša kaže da ju je Sonja zapravo spasila, Tomo se osjeća krivim.
U Vrhovcu, Tomu dočeka starija sestra, frizerka Branka. Poneseni emocijama, prisjećaju se djetinjstva i tragične sudbine svojih roditelja. Ubrzo, Tomo dobiva posao smetlara.
Lokalni moćnik Ranko dolazi kod bogate udovice Edite, ne bi li kupio njenu vilu. Edita, iako ekscentrična, pristaje. No, kada ugleda da su na njeno imanje došli živjeti Tomo i Maša, naglo se predomisli, što kod Ranka izazove bijes - on i Tomo, naime, imaju zajedničku prošlost.
Edita dolazi pozdraviti Tomu, no Branka ju praktički otjera s praga. Istovremeno, Ranko priredi iznenađenje za svoju djevojku Sonju - zaprosi ju pred cijelom njenom obitelji.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Utorak, 20. Veljača 2018
18:20 FTV Čista ljubav, epizoda 61.
Utorak, 20. Veljača 2018
19:10 Prva Čista ljubav
Utorak, 20. Veljača 2018
20:15 Prva TV CG Čista ljubav, epizoda 80.
Utorak, 20. Veljača 2018
20:15 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 95.
Srijeda, 21. Veljača 2018
06:15 Prva TV CG Čista ljubav, epizoda 80.


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net