tvprofil.net

Čista ljubav

Čista ljubav (2017)

imdb

Autor: Natasa Buljan
Redatelj: Josip Žuvan, Tanja Golić, David Kapac, Zoran Margetić
Glumci: Nives Celzijus, Ivan Herceg, Tara Rosandić, Sementa Rajhard, Sara Moser

Sezona: 1
Epizoda: 1 >>

Nakon 25 godina, Tomo se, sa kćeri Mašom, vraća u Vrhovac, mjesto u kojem je proveo djetinjstvo i za koje ga vežu mnoge uspomene. Dok Tomo spava, Maša se iskrada iz kupea.
Istim vlakom u Vrhovac se, s bolesnom majkom, vraća Sonja, koja spašava Mašu iz potencijalno opasne situacije. Izbezumljeni Tomo uvjeren je da je Sonja krivac za Mašin bijeg. No, kada mu Maša kaže da ju je Sonja zapravo spasila, Tomo se osjeća krivim.
U Vrhovcu, Tomu dočeka starija sestra, frizerka Branka. Poneseni emocijama, prisjećaju se djetinjstva i tragične sudbine svojih roditelja. Ubrzo, Tomo dobiva posao smetlara.
Lokalni moćnik Ranko dolazi kod bogate udovice Edite, ne bi li kupio njenu vilu. Edita, iako ekscentrična, pristaje. No, kada ugleda da su na njeno imanje došli živjeti Tomo i Maša, naglo se predomisli, što kod Ranka izazove bijes - on i Tomo, naime, imaju zajedničku prošlost.
Edita dolazi pozdraviti Tomu, no Branka ju praktički otjera s praga. Istovremeno, Ranko priredi iznenađenje za svoju djevojku Sonju - zaprosi ju pred cijelom njenom obitelji.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Subota, 23. Rujan 2017
10:10 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 7.
Subota, 23. Rujan 2017
11:25 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 8.
Nedjelja, 24. Rujan 2017
09:50 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 9.
Nedjelja, 24. Rujan 2017
10:50 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 10.
Ponedjeljak, 25. Rujan 2017
16:00 NOVA TV Čista ljubav, epizoda 10.


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net