tvprofil.net

Zagonetni slučajevi dr. Blakea - poster

Zagonetni slučajevi dr. Blakea

The Doctor Blake Mysteries (2013)

imdb

Autor: George Adams, Tony Wright
Glumci: Craig Mclachlan, Nadine Garner, Cate Wolfe, Charlie Cousins, Joel Tobeck

Sezona: 5
Epizoda: 1 >> - A LETHAL COMBINATION

Pred dr. Lucienom Blakeom i njegovom strpljivom domaćicom i osobom od povjerenja Jean Beazley sada je nova zajednička budućnost, puna mogućnosti... ali život im nosi nova iznenađenja.
Opet će nailaziti na ubojstva i zagonetke iza svakog ugla. Od boksačkog ringa do novog francuskog bistroa, od egzotičnog logora romskih lutalica do bala debitantica.
U svemu tomu odanost će biti na kušnji, prijateljstvo će spasti na niske grane, a vjera doći u pitanje. Hoće li Blake i Joan napokon naći sreću koju zaslužuju? Je li Charlie spreman za veću odgovornost u postaji? Kako će Rose raditi s dvije generacije Tynemana? I tko je osvetoljubivi lik iz prošlosti?
Dr. Blake spreman je riješiti niz neobičnih i šokantnih zločina. Ali otkrit će i da svaki njegov postupak ima posljedice. I nijedno dobro djelo ne može proći nekažnjeno...
Ekshibicijski boksački meč u Ballaratu pođe po zlu kad jedan boksač umre od udaraca pred stotinama svjedoka. Sad Blake mora pokušati otkriti uzrok smrti iako svi optužuju boksačeva naizgled beskrupuloznog protivnika, Charliejeva mlađeg brata Raya.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Nedjelja, 30. Rujan 2018
10:30 HTV2 Zagonetni slučajevi dr. Blakea, epizoda 3.
Nedjelja, 30. Rujan 2018
11:15 HTV2 Zagonetni slučajevi dr. Blakea, epizoda 4.
Nedjelja, 7. Listopad 2018
10:25 HTV2 Zagonetni slučajevi dr. Blakea, epizoda 7.
Ponedjeljak, 14. Svibanj 2018
15:15 BBC1


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net