tvprofil.net

Ubice mog oca - poster

Ubice mog oca

Ubice mog oca (2016)

imdb

Autor: Predrag Antonijevic, Nataša Drakulić, Marko Miskovic
Glumci: Vuk Kostić, Marko Janketic, Katarina Radivojević, Tihomir Stanić, Nina Janković

Prva sezona domaće kriminalističke serije „Ubice mog oca oduševila je srpsku publiku. Na opšte zadovoljstvo gledalaca, novih 12 epizoda druge sezone, od večeras biće emitovane na kanalu Prve televizije svakog utorka u 22h.

Vešto odabrana glumačka postava predvođena Vukom Kostićem u ulozi inspektora Aleksandra Jakovljevića, nastavlja da ispreda zanimljivu, intrigantnu i napetu priču i u drugoj sezoni. Pored Vuka Kostaća, u seriji igraju Nataša Ninković, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Katarina Radivojević, Nina Janković Dičić, Elizabeta Đoreska...

U prvoj sezoni inspektor Jakovljević zadužen za krvne delikte radio je na velikom slučaju ubistva ćerke uglednog preduzimača i paralelno pokušavao da otkrije ko je došao glave njegovom ocu Miletu. U drugoj sezoni, priča će se zavrteti oko ubistva poznatog pevača i nastavlja se baš tamo gde se zaustavila.

Podsetićemo vas da je u poslednjoj epizodi 1. sezone otkriveno da je Natalija (Nataša Ninković) ubila Milicu, ali tada su se novi problemi nadvili nad inspektorom Jakovljevićem. Taman kada je zaprosio svoju devojku Jelenu (Nina Janković), došlo je do pucnjave u kafiću i Jelena je upucana.

Žanr: Drama, kriminalistički, triler

Režija: Predrag Antonijević, Ivan Živković, Miroslav Lekić

[Povratak]

Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net