tvprofil.net

Pogrešan čovjek

Pogrešan čovjek (2018)

imdb

Žanr: drama

Država: Hrvatska
Glumci: Ivana Roščić, Emir Catovic, Dora Dimić Rakar, Bruna Bebić-Tudor, Petar Benčina

Sezona: 1
Epizoda: 19 >>

Može li srce prepoznati istinu?
Pogrešan čovjek nova je dramska serija s vrhunskom glumačkom postavom koju čine neka od ponajboljih glumačkih imena u regiji.
Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.
Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom (Dražen Čuček) i Katarinom (Bojana Gregorić). Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.
Visokobudžetna produkcija serije čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, a scenografiju proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, dodatni su mamac da propustite niti jednu epizodu.

[Povratak]


Sljedeće epizode:

Srijeda, 17. Listopad 2018
12:15 FTV Pogrešan čovjek, epizoda 7.
Srijeda, 17. Listopad 2018
13:45 RTL Pogrešan čovjek, epizoda 24.
Srijeda, 17. Listopad 2018
15:20 Prva TV CG Pogrešan čovjek, epizoda 22.
Srijeda, 17. Listopad 2018
18:15 FTV Pogrešan čovjek, epizoda 8.
Petak, 12. Listopad 2018
15:20 Prva TV CG


Pretraživanje:
Moji kanali | Ostali kanali | Desktop TvProfil.net